Een nieuwe gebruiker uitnodigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg de stappen in dit artikel om een nieuwe gebruiker aan te maken in je Deliverect-account.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en ga naar Instellingen ① en dan Gebruikers ② in de zijbalk.

Stap 2. Gebruikers kunnen individueel of in bulk worden uitgenodigd via een CSV-bestand.

Afzonderlijke gebruiker

Klik op de knop Nodig gebruiker uit.

Voer de gegevens van de gebruiker in. De volgende opties zijn beschikbaar:

• Gebruikersnaam: Voer hun naam in of hoe ze in Deliverect moeten worden geïdentificeerd.

• Email gebruiker: Voer hun e-mailadres in.

• Rol gebruiker: Kies welke rol ze moeten hebben. Dit zal bepalen waartoe ze toegang hebben en wat ze kunnen doen in Deliverect.

• Account Manager: Heeft toegang tot je gegevens in Deliverect, kan bestellingen bekijken, menu's beheren en producten snoozen.

• Employee: Kan alleen inkomende bestellingen zien.

• Locations: Kies welke locaties de gebruiker kan benaderen/beheren.

• Restrict user menu access: Voorkom dat gebruikers toegang hebben tot menu's die zij niet beheren. Bekijk dit artikel over hoe te configureren.

• Roles groups: Als de gebruiker extra rechten nodig heeft, kunnen die hier worden ingesteld. Als je hulp nodig heeft, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

• User username + password login: Indien ingeschakeld, wordt een gebruikersnaam en wachtwoord aangemaakt waarmee de gebruiker kan inloggen.

Gebruikersrollen, locaties en machtigingen kunnen worden gekopieerd van een bestaande gebruiker door ze te kiezen in de Copy settings from dropdown.

Klik op de knop Nodig gebruiker uit zodra je klaar bent.

Meerdere gebruikers

Klik op de knop Importeer gebruikers uit CSV-bestand.

Klik op de knop Upload bestand om je CSV-bestand te kiezen en klik vervolgens op Upload.

Neem contact op met je Deliverect-accountmanager of ons support team voor hulp bij het importeren van gebruikers in bulk.