Publiceer een menu naar je kanalen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stuur menu's die in Deliverect zijn gemaakt naar je kanalen door ze te publiceren. Zodra dit is gebeurd, kunnen klanten bestellingen plaatsen.

Dit proces moet elke keer dat je een wijziging aanbrengt in een menu worden doorlopen.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en ga naar Menus.

Stap 2. Klik op de knop Publiceer menus.

Stap 3. Er verschijnt een nieuw scherm. Kies eerst welk(e) menu('s) je wilt publiceren.

Sommige kanalen ondersteunen het publiceren van meerdere menu's (bijvoorbeeld aparte menu's voor bezorgen en afhalen). Niet compatibele kanalen worden grijs weergegeven.

Stap 4. Klik op de kanalen waarop je het menu wilt publiceren.

Stap 5. Klik op de knop Menu Publiceren.

Je kan ook op de knop Actieve menu's bijwerken klikken om snel menu's te publiceren die momenteel door je kanalen worden gebruikt. Er verschijnt een bevestigingsvenster waarin staat welke menu's naar elk kanaal worden gepubliceerd.

Waar moet ik op letten voordat ik een menu publiceer?

• Publiceert je je menu naar een Uber-, Flipdish- of een Deliverect Online Ordering-kanaal?
    Vergeet dan niet beschikbaarheid toe te voegen.

• Publiceer je je menu naar een Deliveroo-kanaal? Vergeet dan niet een menubeschrijving en een menuafbeelding toe te voegen.

Problemen oplossen

Hieronder staan enkele veelvoorkomende fouten en hoe je ze kunt oplossen:

• Deliveroo requires a menu image. See Menu - Info tab. Je moet nog een afbeelding aan je menu toevoegen. Werk je menu bij door je menu te bewerken.

• "error": { "code": "too_many_requests", "message": "api calls for this menu update have exceeded the RPS limit" } } Wacht een paar minuten en probeer dan je menu opnieuw te publiceren.

• "error": "Brand ID missing in ChannelLink" Neem contact op met je Deliverect accountmanager of ons supportteam.

• Menu push aborted: Missing APIKey for channel link ID: Neem contact op met je Deliverect accountmanager of ons supportteam.

• "error": "invalid site IDs: Neem contact op met je Deliverect accountmanager of ons supportteam.

Je menu bijwerken

Lees dit artikel als je je menu moet bijwerken voor het publiceren.