DMA: Beheer je bestellingen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je de Delivery Manager App (DMA) opent, zie je het tabblad Bestellingen.

Interactieve handleiding

Afzonderlijke stappen

Je bestellingen zijn onderverdeeld in secties op basis van hun status.

• Nieuw: Te accepteren orders.

• Bezig: Bestellingen die zijn geaccepteerd en zich in de voorbereidingsfase bevinden.

• Klaar: Bestellingen die zijn voorbereid of geleverd aan de klant.

• Gepland: Bestellingen die op een later tijdstip moeten worden voorbereid.

Details over een order bekijken

Selecteer een bestelling uit de lijst om de details te bekijken, weergegeven in verschillende secties.

🅐 - ID bestelling, naam klant, kanaal en huidige status

🅑 - Wanneer de bestelling wordt opgehaald

🅒 - Leveringsbonnen en type

🅓 - Prijs van de bestelling

🅔 - Artikelen in de bestelling

De klantgegevens zijn de gegevens die Deliverect ontvangt van het leveringskanaal, dat kan variëren.

Tik op Order Details om de klantgegevens te bekijken en (indien nodig) een koerier toe te wijzen. Je kunt de bestelling ook annuleren als dit door de winkel wordt ondersteund.

De status van een bestelling wijzigen

Wil je de status van een bestelling wijzigen? Selecteer eerst de bestelling in de lijst en tik vervolgens op de gewenste status.

Je kunt de status van een bestelling ook verhogen door te vegen.

Tik op de knop Undo rechtsonder om de statuswijziging ongedaan te maken.

Filters gebruiken

Tik op de knop Filteren linksboven om je orderlijst te beperken tot bepaalde criteria. Gebruik het om alleen orders van geselecteerde kanalen of ordertypes weer te geven. Je kunt ook de sortering van de orders wijzigen.

Orders afdrukken

Met de optie Printen stuur je de order handmatig naar je aangesloten printer. Als je orders direct wilt afdrukken, schakel dan de optie Automatisch afdrukken in bij de afdrukinstellingen van je app.

Orders groeperen

Bestellingen worden gegroepeerd als ze zijn ingesteld om door dezelfde koerier te worden opgehaald, zodat ze gemakkelijker kunnen worden geprioriteerd en ingepakt. Op dit moment ondersteunt alleen Deliveroo deze functionaliteit.