DMA: Aanmelden en een locatie kiezen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hier volgt een korte handleiding over hoe je je aanmeldt bij je Delivery Manager App (DMA) en klaar bent om bestellingen te ontvangen. Download eerst de DMA app op je tablet in Apple's App Store of Google Play. Onze hardwarevereisten staan op in dit artikel.

Hoe log je in?

Voer de gegevens in die je gebruikt voor het Deliverect-portaal (frontend.deliverect.com) en tik op Login. Je kunt ook inloggen met de knop Sign in with Apple (alleen iPad).

Je kunt op de knop Sign in as tikken als je al eerder bent aangemeld.

Als je geen account hebt of je gegevens bent vergeten, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar [email protected].

Om problemen met inloggen op te lossen, kunt u proberen de cache van uw browser te wissen of de incognito/privémodus te gebruiken. Als uw account wordt geblokkeerd na meerdere opeenvolgende mislukte inlogpogingen, wacht dan enkele minuten en probeer het opnieuw.

Selecteer een locatie

Na het inloggen wordt u gevraagd een locatie te selecteren. Dit is de locatie waarvoor je bestellingen zult ontvangen, dus zorg ervoor dat je de juiste locatie kiest.