DMA: Een printer instellen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Moet je een printer instellen in je Delivery Manager App (DMA)? Nou, je bent op de juiste plaats! Hier leest u hoe u dat kunt doen.

Interactieve handleiding

Afzonderlijke stappen

Stap 1. Open de Delivery Manager App en tik rechtsonder op Instellingen.

Stap 2. Selecteer in de zijbalk Bonnen printen.

Stap 3. Zoek je printer en tik op Printer toevoegen. Als je op Herlaad tikt, wordt gecontroleerd of er nieuwe printers zijn.

Printer verschijnt niet?

• Voor ondersteunde LAN/Wi-Fi printers, zorg ervoor dat ze verbonden zijn met hetzelfde netwerk als de tablet.

• Controleer bij ondersteunde Bluetooth-printers of Bluetooth is ingeschakeld op zowel de printer als de tablet en binnen elkaars bereik is.

• Als het bovenstaande niet werkt, neem dan contact op met je Deliverect-accountmanager of [email protected].

Stap 4. Zodra je printer is toegevoegd, tik je op Configureren.

Stap 5. Kies om tas- of keukentickets af te drukken door ze in te schakelen via de toggles. Je kan ook het aantal af te drukken kaartjes en de lettergrootte aanpassen. Zodra je klaar bent, tik je op Testtickets afdrukken of gebruik je de optie Preview om het resultaat te controleren. Onderaan is een optie om de printer te ontkoppelen.

Ticket voorbeelden

Tas ticket

A: Kanaal, afhaaltijd, ordernummer en klantnaam.

B: Klantnotities.

C: Onderdelen van de bestelling.

D: Bestellingstotalen, kortingen, leveringskosten en belastingen.

E: Betalingsstatus van de bestelling.

F: Naam en contactgegevens van de klant.

G: Adres van het restaurant.

H: Notities voor de bezorger.

Keukenticket

A: Kanaal, afhaaltijd, bestelnummer en naam van de klant.

B: Notities van de klant.

C: Bestelartikelen.

D: Naam van de klant en contactgegevens.