Een bestelling opnieuw proberen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mislukte orders kunnen opnieuw worden geprobeerd door de stappen in dit artikel te volgen.

Stap 1. Log in op je Deliverect account en navigeer naar Bestellingen via de zijbalk.

Stap 2. Zoek de order die mislukt is. Je kan een filter gebruiken als je deze niet direct kan zien.

Stap 3. Klik op de mislukte bestelling om deze uit te vouwen.

Stap 4. De reden voor het mislukken van de order wordt weergegeven op het tabblad Weergave.

Stap 5. Als je de oorzaak van de mislukte bestelling hebt kunnen oplossen, klikt je op de knop Bestelling Retry Order. Als je de knop niet ziet of hulp nodig hebt bij het oplossen van het probleem, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.