Productinformatie voor een menu bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel bevat details over de nieuwste versie van de menu-editor. Alle accounts zullen binnenkort toegang hebben tot deze versie. Bekijk dit onderwerp voor de vorige menu-editor.

Je kan je producten rechtstreeks bewerken vanuit je menu in Deliverect. Volg hiervoor de stappen in dit artikel

Gebruik de customize functie als je wijzigingen alleen voor specifieke stores of kanalen wilt toepassen.

Stap 1. Selecteer Menu's in je zijbalk.

Stap 2. Selecteer het menu dat je wilt bijwerken.

Stap 3. Selecteer het product.

Stap 4. Alle huidige informatie over het product wordt hier weergegeven. Selecteer een veld om het te bewerken.

Als je een POS gebruikt, kan het zijn dat er een pijl naast een waarde staat. Dit betekent dat de waarde afwijkt van wat je oorspronkelijk van je POS hebt ontvangen. Je kan de oorspronkelijke waarde herstellen door de pijl te selecteren.

Je kan alle overschreven velden herstellen naar hun oorspronkelijke waarden door te selecteren en Revert all product changes .

Selecteer de knop Wijzigingen opslaan zodra je klaar bent met het bijwerken van het product.

Vergeet niet om je menu's te publiceren nadat je wijzigingen hebt aangebracht.