Voorbeeld van een menu bekijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat je je menu hebt gemaakt of bewerkt, raden wij je aan het eerst te bekijken voordat je het publiceert. Met een voorbeeld van een menu kan je de inhoud en de prijzen controleren die op je kanalen zullen worden weergegeven.

Stap 1. Klik op Menus in de zijbalk om deze functie te openen.

Stap 2. Selecteer de knop en kies Preview .

Je ziet nu je menu, samen met eventuele afbeeldingen, allergenen, prijzen en beschrijvingen.

Door te klikken op mealdeals of producten met modifiers worden alle mogelijke opties getoond.

Je kan ook controleren of je minimum/maximum eisen correct zijn ingesteld.

Bestellingen testen

Door artikelen aan je winkelwagen toe te voegen kan je testbestellingen maken. Bekijk dit artikel voor meer details.