Een menu dupliceren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor de meeste leveringskanaal of locatie specifieke veranderingen, kan je de fijnafstemming menu functie gebruiken.

Als je echter verschillende menu's voor verschillende tijden wilt hebben, kan je een bestaand menu dupliceren en het bewerken om categorieën of producten toe te voegen of uit te sluiten (bijvoorbeeld, ontbijtmenu, weekendmenu).

Stap 1. Ga naar Menus via de zijbalk.

Stap 2. Klik op de knop voor het menu en kies voor Dupliceren .

Stap 3. Klik op de knop Dupliceren.

Stap 4. Het nieuwe menu wordt getoond.

Klik op de menu om de naam en andere details van het menu te wijzigen. Omdat gedupliceerde menu's identieke kopieën zijn, is het belangrijk om de tijden te wijzigen waarop het nieuwe menu beschikbaar is.

Zoals bij alle menu wijzigingen, vergeet niet om je menu's opnieuw te publiceren.