Producten snoozen en unsnoozen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bent je momenteel niet in staat om klanten specifieke items aan te bieden? Binnen Deliverect kan je deze tijdelijk uit je menu's verwijderen door gebruik te maken van de snooze-functie.

Snoozing wordt niet door alle kanalen ondersteund. Neem contact op met je Deliverect accountmanager of ons supportteam voor meer informatie.

Toegang

Lees dit artikel voor meer informatie over snoozen via de Delivery Manager App.

Nadat je bent ingelogd op je Deliverect-account, navigeert je via de zijbalk naar de Snoozing-pagina, deze is te vinden onder Operations.

Een locatie en menu selecteren

Kies bovenaan de pagina de locatie en het menu voor de product(en) die je wilt snoozen/ontsnoozen.

Snoozen

Met de snooze-pagina kan je de beschikbaarheid van één of meerdere producten tegelijk wijzigen.

Als een item bestaat als een modifier en product, moet je beide snoozen. Bijvoorbeeld, "Kaas" kan een product zijn en ook bestaan als modifier voor een ander product. Het aanslaan van het ene zal het andere niet aanslaan.

Enkel product

Stap 1. Zoek het product in je menu en klik op het klokpictogram.

Stap 2. Er verschijnt een pop-up die je de mogelijkheid biedt het product één uur, meerdere uren, onbeperkt of tot een gekozen datum uit te schakelen.

Meerdere producten

Stap 1. Klik op de knop Selecteer producten die u wilt snoozen rechtsboven op de pagina om meerdere producten te blokkeren.

Stap 2. Selecteer de producten die je wil blokkeren en of je ze een uur, meerdere uren, onbeperkt of tot een bepaalde datum wilt blokkeren. Gebruik de zoekbalk Name or PLU om de resultaten te beperken. Klik op Submit zodra je klaar bent.

Wijzigingen

Stap 1. Om modifiers of upsells voor een product uit te schakelen, klik je in het vakje voor dat product.

Stap 2. In de nieuwe popup klik je op het klokpictogram voor de modifiers die je wil uitschakelen.

Stap 3. Er verschijnt een popup met de mogelijkheid deze uit te schakelen voor één uur, meerdere uren, voor onbepaalde tijd of tot een gekozen datum.

De snooze opheffen

Stap 1. Klik op de Snoozed products-knop. Deze bevindt zich in de Snoozing-pagina en bij het bekijken van een menu. Hier vind je een lijst met alle producten die momenteel zijn gesnoozed.

Stap 2. Selecteer de producten die je wil verwijderen. Je krijgt dan de mogelijkheid om ze nu beschikbaar te maken, of op een bepaalde tijd of datum.

Je kan ook op het klokpictogram voor individuele producten klikken.