Bestellingen bekijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Deliverect gaan je bestellingen rechtstreeks naar je POS. Je kan ze ook bekijken op je Deliverect-account of de Delivery Manage App (DMA).

Om toegang te krijgen tot je bestellingen via uw webbrowser, log je in op je Deliverect-account en klik je op Bestellingen in je zijbalk.

Voor elke bestelling zijn de volgende gegevens beschikbaar:

• Afhaaltijd: De datum en tijd van het afhalen van de bestelling.

• Locatie (Location): De locatie waar de bestelling voor is.

• Bestelling ID: De unieke ID verstrekt door het leveringskanaal.

• Kanaal: Het kanaal dat is gebruikt om de bestelling aan te maken.

• Delivery System: Het gebruikte afleverkanaal.

• Kassabon ID: De ontvangst-ID die wordt gegenereerd wanneer de bestelling door het POS wordt ontvangen.

• Status: De huidige status van de bestelling. Bekijk dit artikel om te leren wat elke status betekent.

Filters

Klik op de knop Filter om de resultaten te beperken op basis van verschillende criteria (bijv. locatie, orderstatus, datum).

Extra details

Klik op de bestelling om de inhoud van de bestelling, eerdere statussen en meer te bekijken. Op het tabblad Weergave wordt elk artikel (en PLU's) weergegeven, samen met het totaal, de kosten, de betaalmethode en of de bestelling betaald is.

Geannuleerde orders

Als het leveringskanaal een bestelling heeft geannuleerd, kan Deliverect een duplicaat van de geannuleerde bestelling naar je POS doorsturen.

Deliverect zal een melding naar het POS sturen om je te informeren dat de bestelling is geannuleerd/geannuleerd. Dit is om je op de hoogte te stellen voordat je de bestelling klaarmaakt/aflevert. Je zult in Deliverect zien dat er een dubbele bestelling kan zijn met dezelfde Bestel-ID en dezelfde Ontvangst-ID (om te laten zien dat deze niet twee keer als omzet in het POS terechtkomt). Deze tweede bestelling wordt in Deliverect gemarkeerd als Geannuleerd. Het tabblad Weergave van de bestelling geeft aanvullende informatie.

Waarom heb ik Remake-bestellingen?

Deliveroo stuurt remakes van bestellingen door. Deze kunnen te wijten zijn aan fouten van de chauffeur of het restaurant. Om te verduidelijken welke, neem contact op met je Deliveroo-accountmanager.

Deze bestellingen worden doorgestuurd naar Deliverect, en vervolgens naar je POS, als volledig betaalde bestellingen. De ordernotitie zal aangeven of dit een remake is of niet, zodat je kunt beslissen of je de kosten handmatig moet laten vervallen in je POS, aangezien je misschien niet altijd het saldo van Deliveroo ontvangt als de fout bij jou ligt.

Wat gebeurt er als ik een mislukte bestelling heb?

Er zijn verschillende redenen waarom je een mislukte bestelling kunt hebben. Als een bestelling mislukt voordat deze Deliverect bereikt, wordt er geen ontvangst-ID gegenereerd. Dit betekent dat de bestelling het POS niet heeft bereikt.

De reden voor het mislukken wordt vermeld op het tabblad Weergave.

Je kan de bestelling opnieuw proberen als je de reden voor de mislukking hebt opgelost (bv. door een offline POS in te schakelen of een productsynchronisatie uit te voeren voor een ongeldige PLU).