Plaats een testbestelling
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stuur testbestellingen van je Deliverect-account naar je POS om te zien hoe ze worden verwerkt/afgedrukt.

Wij adviseren dat je een testbestelling verstuurt voordat je live gaat met online bezorgkanalen.

Testbestellingen zullen bijdragen aan de dagelijkse omzet van je locatie, dus zorg ervoor dat je de bestelling na het testen verwijdert uit je POS.

Stap 1. Ga naar de Menus pagina via de zijbalk.

Stap 2. Zoek het menu dat je wilt testen, selecteer het pictogram en kies Preview .

Stap 3. Als je meerdere locaties heeft, kies dan welke je wilt gebruiken voor de bestelling.

Stap 4. Klik op producten gevolgd door de knop Add To Cart. Wij raden je aan een artikel te kiezen met modifiers, zodat je kan zien hoe ze worden afgedrukt op je POS. Als bestellingen in de bar en keuken worden afgedrukt, adviseren wij om eten en drinken toe te voegen.

Stap 5. Zodra je items hebt toegevoegd, klik je op het pictogram van de winkelwagen in de rechterbovenhoek.

Stap 6. Als je op de knop Add Info klikt, kan je een bestelnotitie of het adres van de klant toevoegen, of het type bestelling wijzigen. Zodra je klaar bent, klik je op de knop Place Order.

Afhankelijk van je integratie, zie je de bestelling op je POS of wordt deze automatisch afgerond en afgedrukt. Je kan de status van de testbestelling ook bekijken op je Bestellingen pagina.