Bestellingen exporteren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leest je hoe je de gegevens van je bestellingen uit je Deliverect-account exporteert naar een CSV-bestand (gebruikt door spreadsheetprogramma's zoals Microsoft Excel en Google Sheets).

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en navigeer naar Bestellingen.

Stap 2. Klik op de knop Filter.

Stap 3. Selecteer het afhaaltijd en eventuele optionele filters om de export te beperken.

Stap 4. Klik op de vervolgkeuzelijst Meer en selecteer Exporteer bestellingen.

Als je meer dan duizend orders wilt exporteren, klik je op de optie Bereken totaal aantal bestellingen.

Stap 5. Hier ziet je de velden die het bestand zal bevatten. Je kan velden verwijderen en/of nieuwe toevoegen, afhankelijk van de informatie die je nodig hebt.

Zodra je klaar bent, klik op de knop Export aanvragen .

Stap 6. Er verschijnt een melding. Klik op de link om naar je Operations Reports pagina te gaan, of klik hier.

Stap 7. Vouw de bewerking met het bewerkingstype EXPORT uit door op het pijltje aan het eind van de rij te klikken . Klik op de knop Downloadlink ontvangen ②.

Stap 8. Klik op de knop Download CSV.