Beheer producten
DMA: Snooze je producten en modifiers
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Is een product of modificatie op? Verwijder het tijdelijk uit je online menu's met behulp van de snooze-functie. In dit artikel lees je hoe je producten kan snoozen met de Delivery Manager App. Als je de app niet gebruikt of in plaats daarvan meer wilt weten over het snoozen van producten op onze website, bekijk dan dit artikel.

Deze functie wordt momenteel niet door alle leveringskanalen ondersteund.

Interactieve handleiding

Snooze een product

Een product snoozen

Producten ontsnoozen

Individuele stappen

Hoe een item openen en snoozen

Stap 1. Open je Delivery Manager App en tik op Snooze.

Stap 2. Je kunt items snoozen door ze te bekijken zoals in je menu (standaard), of als een lijst. Om over te schakelen naar de lijstweergave, tik je rechtsboven op de knop Als lijst weergeven. Met de lijstweergave kan je ook filters gebruiken om alleen producten of modifiers weer te geven.

Stap 3. Tik op de knop Snooze voor het item dat je niet meer wilt bedienen.

Stap 4. In de nieuwe popup kies je de duur van de sluimerstand van het item en vervolgens tik je op de knop Bevestigen.

Stap 5. Het item krijgt nu de status Sluimerstand. De resterende tijd wordt ook weergegeven.

Meerdere items tegelijk snoozen

Vink alle items aan die je wil snoozen. Er verschijnt een balk onderaan de app, waarin je kan kiezen hoe lang je ze wil snoozen. Nadat je een tijd hebt gekozen, tik je op de knop bevestigen knop.

Snooze modifiers gekoppeld aan een product

Wanneer je op een product met modifiers tikt, verschijnt het onderstaande scherm. Hier kan je één of meerdere modifiers sluimeren.

Merk op dat het blokkeren van een modificator in dit scherm voor alle producten geldt, niet alleen voor het getoonde product (als de modificatoren dezelfde PLU hebben).
Ook als je een product en een soortgelijke of gelijkwaardige modificator hebt, moet je beide blokkeren, omdat het verschillende artikelen zijn. Bijvoorbeeld, een product met de naam "Kaassticks" en een modifier met de naam "Kaassticks" moeten onafhankelijk van elkaar worden gesnoozed.

Zoeken naar producten

Gebruik de zoekbalk bovenaan de app om snel specifieke items te vinden.

Menu wijzigen

Als je meerdere menu's heeft en een ander menu wilt bekijken, tik je op het dropdown menu linksboven.

Snooze een item voor onbepaalde tijd

Om een item voor onbepaalde tijd te sluimeren, schakel je de optie voor onbepaalde tijd sluimeren in. Deze vind je op het tabblad Bestellingen van je Instellingen-pagina.

Eenmaal ingeschakeld is de optie voor onbepaalde tijd beschikbaar bij het snoozen van een item.

Items verwijderen

Zodra het tijd is om een item te unsnoozen, wordt het item automatisch weer beschikbaar. Als je de snooze echter vroegtijdig wilt beëindigen, tik je op de knop Gesnoozed.

Vervolgens tik je op de knop Unsnooze, gevolgd door Bevestigen. Het item wordt binnen 15 minuten weer beschikbaar in je menu's.

Alle items bekijken die momenteel zijn gesnoozed

Tik op de Show snoozed items knop om alle items te zien die op dit moment gesnoozed zijn.