Aan de slag & hulp
Eerste stappen met Deliverect
Een uitnodiging voor Deliverect accepteren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je een uitnodigingslink om in te loggen op Deliverect? Geweldig! Je kan meteen aan de slag met je account.

Stap 1. Klik op de uitnodigingslink in je e-mail inbox.

Stap 2. Je krijgt Deliverect toegestuurd. Klik op de knop Uitnodiging accepteren om verder te gaan.

Stap 3. Je kan zich aanmelden met een Google-account. Je kan ook je e-mailadres en gewenste wachtwoord invoeren.

Stap 4. Dat was het! Je bent nu vrij om Deliverect te verkennen. Om opnieuw in te loggen, ga naar https://frontend.deliverect.com/.

Als je hulp nodig hebt bij het inloggen, neem dan contact op met ons supportteam.