Gebruik Busy Modus om bestellingen tijdelijk uit te stellen of een locatie te sluiten
Gebruik Busy Modus om bestellingen tijdelijk uit te stellen of een locatie te sluiten
Sam Fielding avatar
Geschreven door Sam Fielding
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je de bestellingen niet kan bijbenen, kan je bestellingen in je keuken tijdelijk uitstellen of je locatie sluiten. Deze functionaliteit heet Busy Modus.

Er zijn twee soorten:

• Busy modus (oranje knop): Hiermee kan je de bereidingstijd voor nieuwe bestellingen verlengen. Ideaal als je gewoon wat extra tijd nodig heeft of als de keuken overbelast is.

• Winkels sluiten (rode knop): Hiermee kan je je locatie sluiten en voorkomen dat er nieuwe bestellingen worden aangemaakt.

Niet alle bezorgkanalen ondersteunen Busy Modus.

Interactieve handleiding

Afzonderlijke stappen

Hoe te activeren

Stap 1. Ga naar je Locaties pagina.

Stap 2. Vouw de locatie uit en klik op de knop Busy Modus.

Stap 3. Bovenaan het venster staan knoppen om alle winkels tegelijk te openen en te sluiten. Elke kanaallink heeft zijn eigen knop Sluit winkel, en indien ondersteund, een knop Busy mode.

Staat een van je kanalen niet in de lijst? Dat betekent dat deze functie momenteel niet wordt ondersteund in Deliverect. Mogelijk kan je in plaats daarvan je winkel sluiten op de website van dat platform.

Als je op de knop Bezet klikt, verschijnt er een nieuw venster waarin je de extra voorbereidingstijd kan instellen. Klik op Bevestigen zodra een tijd is gekozen. Door op de knop Uit te klikken, kan je de eerder ingestelde extra voorbereidingstijd verwijderen.

Winkels opnieuw openen of bezettingsmodus uitschakelen

Navigeer terug naar dit venster om je winkels te openen of de toegevoegde voorbereidingstijd te verwijderen.