Operationele rapporten bekijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je de status zien van een menu push of een andere actie? Op de pagina Operatierapporten vind je alle informatie die je nodig hebt.

Interactieve handleiding

Afzonderlijke stappen

Log in op je Deliverect-account en klik in de zijbalk op Operations.

Filters gebruiken

De volgende filters kunnen worden gebruikt om je te helpen het/de rapport(en) te vinden die je nodig hebt.

• Operatietype: Rapporten zijn onderverdeeld in verschillende typen. Zie hieronder voor een uitleg van elk type.

• Location: Om rapporten van een specifiek kanaal te zien, kies het hier.

• Delivery channel: Kies een kanaal.

• Status: De status definieert of de operatie een succes was, mislukte, in de wachtrij staat, enz.

• Operation start: Het datumbereik van de te tonen rapporten.

Typen operaties

Bulk user import

Bij het importeren van gebruikers naar je Deliverect-account met een CSV-bestand.

Busy mode

Bij het veranderen van je restaurant naar de bezette modus: Verstrekte informatie:

• Gebruiker die de wijziging heeft doorgevoerd

• Kanaal

• Bereidingstijd (0 indien Open en 999 indien Dicht)

• Status bezette modus (Open of Dicht).

Busy mode sync

Wanneer Deliverect de Busy Mode synchroniseert met de status van een kanaal. Verstrekte informatie:

• Kanaal

• Type verandering (Open naar Dicht, of omgekeerd)

Channel activation

Wanneer een kanaal wordt geactiveerd in je Deliverect account. Verstrekte informatie:

• Kanaal

Channel deactivation

Wanneer een kanaal in je Deliverect-account wordt gedeactiveerd. Verstrekte informatie:

• Kanaal

Courier update

Wanneer een update van het stuurprogramma wordt ontvangen.

Export

Wanneer een export wordt aangemaakt. Geeft de download link.

Health check

Wanneer een gezondheidscontrole wordt gestart. Verstrekte informatie:

• Gebruiker die de controle heeft uitgevoerd.

Insert order

Wanneer een bestelling in de kassa wordt ingevoerd. Alleen gelogd als Log Operation is ingeschakeld voor de locatie. Verstrekte informatie:

• Order ID

Menu import

Wanneer een menu is geïmporteerd van een kanaal. Verstrekte informatie:

• Kanaal gebruikt voor de import

• Eventuele waarschuwingen (bijv. producten die niet automatisch gekoppeld konden worden)

Menu push

Wanneer een menu is gepushed (gepubliceerd/verzonden) naar een kanaal. Informatie verstrekt:

• Kanaal

• Menu naam

Een menu push kan tot 30 minuten in een wachtrijstatus blijven staan. Dit kan gebeuren wanneer er een ongewoon hoog aantal menu pushs is van Deliverect.

Order update

Wanneer een bestelling is bijgewerkt. Verstrekte informatie:

• Order ID

Product snooze

Wanneer een of meerdere producten zijn gesnoozed. Verstrekte informatie:

• Menunaam

• Eerder vastgelegde producten

• Nieuw binnengehaalde producten

Product sync

Wanneer producten worden gesynchroniseerd vanuit het POS. Verstrekte informatie:

• Gebruiker die de synchronisatie heeft geïnitieerd

• POS

• Alle producten die zijn ingevoegd, bijgewerkt of verwijderd

Product sync preview

Wanneer een Product Sync Preview is geïnitieerd. Verstrekte informatie:

• Gebruiker die de preview heeft geïnitieerd

• POS

• Alle producten die zouden worden ingevoegd, bijgewerkt of verwijderd

Product unsnooze

Wanneer een of meerdere producten niet gesynchroniseerd zijn. Verstrekte informatie:

• Menunaam

• Momenteel gesnoozed producten

Snooze report

Wanneer producten zijn gesnoozed/ontsnoozed. Verstrekte informatie:

• Producten

• Soort actie (snooze/unsnooze)

• Begin en einde snooze

• Kanaal(en)

Update store opening hours

Wanneer de openingstijden voor een kanaal worden gewijzigd. Verstrekte informatie:

• Kanaal