DMA: Orderstatus en flow
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ontdek in dit artikel wat elke order status betekent in de Delivery Manager App (DMA). Leer bovendien hoe je de orderstroom kan wijzigen.

Waar vind je de status van een bestelling

Je vindt de huidige status van een bestelling naast het bestelnummer 🅐. Om de status bij te werken, tik je op de knoppen 🅑. De bestelling wordt dan automatisch naar de volgende status verplaatst.

Hieronder vind je een overzicht van alle statussen:

• Geaccepteerd: de bestelling is geaccepteerd in de app en is klaar om afgehandeld te worden door het restaurant.

• Preparing: de bestelling wordt voorbereid door de keuken.

• Voorbereid: de bestelling is voorbereid door de keuken.

• Afgeleverd: de bestelling heeft de klant bereikt.

• In levering: de bestelling wordt bij de klant afgeleverd.

• Afgedrukt: het bestelticket is afgedrukt via de aangesloten printer.

• Afhaal klaar: de bestelling is klaar om afgehaald te worden.

• Mislukt: de bestelling is niet ontvangen door de app. Kom je dit tegen, neem dan contact op met je Deliverect accountmanager of bereik [email protected].

De stroom van bestellingen wijzigen

Als je de stroom van een bestelling wilt wijzigen, kan je dat doen door deze instructies te volgen.

Stap 1. Tik op het pictogram Instellingen.

Stap 2. Navigeer naar het tabblad Bestellingen.

Stap 3. Tik op de tekst Verander orderstroom.

Stap 4. Hier kan je bepaalde statussen in de orderflow in- of uitschakelen, gewoon door erop te klikken. De wijzigingen in de flow worden automatisch opgeslagen.