DMA: Testbonnen afdrukken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is altijd een goed idee om te controleren of je printer correct werkt voordat je live gaat met Deliverect. Hiervoor kan je een testbon afdrukken. Lees dit artikel om te leren hoe.

Heeft je nog geen printer aangesloten, volg dan de stappen in dit artikel.

Stap 1. Open eerst de Delivery Manager App en tik op het pictogram Instellingen.

Stap 2. Kies de optie Bonnen printen.

Stap 3. Druk op Configureren voor je printer.

Stap 4. Druk op Testtickets afdrukken. Je printer zal nu een testbon ontvangen.