Menus
Een menu maken en beheren
De items en categorieën van een bestaand menu bewerken
Vandaag bijgewerkt

Dit artikel bevat details over de nieuwste versie van de menu-editor. Alle accounts zullen binnenkort toegang hebben tot deze versie. Bekijk dit onderwerp voor de vorige menu-editor.

Heb je al een menu gemaakt maar wil je wijzigingen aanbrengen? Volg de instructies in dit artikel om te leren hoe.

Vergeet na het aanbrengen van wijzigingen niet om het menu op te slaan en te publiceren naar je kanalen.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en selecteer Menu's in de zijbalk.

Stap 2. Selecteer het menu dat je wilt bewerken.

Hieronder vind je instructies voor het volgende:

Nieuwe categorieën toevoegen

Stap 1. Selecteer in de zijbalk Categorie toevoegen.

Stap 2. Geef je categorie een naam en optioneel een beschrijving en een afbeelding. Selecteer de knop Aanmaken zodra je klaar bent.

Items toevoegen

Stap 1. Selecteer de knop Add Item binnen een categorie.

Stap 2. Selecteer de producten die je wilt toevoegen aan de categorie door ze te selecteren. Met de zoekbalk rechtsboven kun je snel producten vinden op naam of PLU. Je kan ook kiezen uit de categorieën in de zijbalk. Selecteer de knop Producten toevoegen onderaan om te voltooien.

Items herschikken

Selecteer in de zijbalk het ≡ pictogram en houd het ingedrukt om het item naar de gewenste locatie te slepen.

Items bewerken

Stap 1. Selecteer het bewerken pictogram naast een item.

Stap 2. Breng de nodige wijzigingen aan in het item en selecteer de knop Wijzigingen opslaan.

Modificatoren en modificatorgroepen bewerken

Stap 1. Scroll op de bewerkpagina van een item naar beneden tot je de modificatiegroep vindt. Selecteer het dropdown icoon om uit te vouwen.

Stap 2. Om wijzigingen aan te brengen in de hele groep, selecteert je het pictogram uiterst rechts van de naam.

Je kan ook wijzigingen aanbrengen aan een specifieke modificator door het pictogram te selecteren.