DMA: Bekijk vorige bestellingen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met behulp van de Deliverect-app kan je eerdere bestellingen van de huidige en vorige maand bekijken. Volg daarvoor deze stappen.

Interactieve handleiding

Afzonderlijke stappen

Stap 1. Open je Deliverect-app en tik rechtsonder op de knop History.

Zie je deze optie niet? Neem dan contact op met je Deliverect accountmanager of met ons supportteam door het chatpictogram rechtsonder op deze pagina te selecteren.

Stap 2. Hier ziet je je bestellingen uit het verleden. Bovenaan kan je kiezen welke periode je wilt weergeven. Door op een bestelling in de zijbalk te tikken, krijg je de details ervan te zien.

Je kan ook naar specifieke bestellingen zoeken via de zoekbalk rechtsboven. Dit verkleint de resultaten in de zijbalk.