Beheer een locatie
DMA: Bewerk de openingstijden van je locatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Delivery Manager App kan je de openingstijden voor je locatie instellen of wijzigen. Leer hoe met dit artikel.

Deze functionaliteit is ook beschikbaar op frontend.deliverect.com en uitgelegd in een apart artikel.

Stap 1. Open je Delivery Manager App en tik op de knop Instellingen.

Stap 2. Ga naar het onderdeel Locatie & gebruiker in de zijbalk.

Stap 3. Je huidige openingstijden voor deze locatie worden weergegeven. Om ze bij te werken, tik je op Openingstijden wijzigen.

Stap 4. Je kan dagen in- en uitschakelen en de openingstijden aanpassen.

Als er overdag een dienstonderbreking is, kan je extra openings-/sluitingstijden toevoegen. Er verschijnt een waarschuwing als ze elkaar overlappen. Door op het prullenbakicoontje te tikken worden ongewenste tijden verwijderd.

Stap 5. Tik op de knop Update zodra je klaar bent. De openingstijden voor je locatie zijn nu bijgewerkt.