Bezorgplatformen
Deliverect Online Ordering
Deliverect Online Ordering: Beperk hoeveel bestellingen kunnen worden geplaatst in een bepaalde periode
Deliverect Online Ordering: Beperk hoeveel bestellingen kunnen worden geplaatst in een bepaalde periode
Sam Fielding avatar
Geschreven door Sam Fielding
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel bevat informatie en instructies die alleen mogen worden gebruikt met Deliverect Online Ordering.

Met de functie Capaciteiten in Deliverect kan je voorkomen dat je keukenpersoneel wordt overspoeld met bestellingen. Beperk het totale aantal bestellingen of stel harde limieten in voor bepaalde producten. Leer hoe je dit instelt door onderstaande stappen te lezen.

Stap 1. Log eerst in op je Deliverect-account, klik op Instellingen ① in de zijbalk en kies Capaciteiten .

Als je dit niet ziet in je account, neem dan contact op met je Deliverect accountmanager of ons supportteam.

Stap 2. Klik op de knop +Create Capacity.

Stap 3. Nu kan je de capaciteitsregel aanmaken.

• Setup type: Kies Geavanceerd als je de regel wilt toepassen op producten.

• Name: Hoe je deze capaciteitsregel wilt noemen.

• Location: De locatie waarop je deze regel wilt gebruiken.

• Slots per Time Window: Elke bestelling gebruikt één slot.

• Time Window: Hoe lang een venster moet zijn. Indien ingesteld op 15, dan worden de slots elke 15 minuten gereset en opnieuw beschikbaar.

Geavanceerde velden:

• Add products: Type om een product uit je Deliverect account te zoeken.

• Filter by: Wijzig de zoekbalk Add products om PLU's te vinden.

• Show Products For: Beperk de zoekbalk Add products tot de locatie die is gekozen in het veld Location.

• Product Amount: Voer in hoeveel van het product kan worden besteld.

Klik op de knop Create Capacity zodra je klaar bent.