Menus
Een menu maken en beheren
Een toevoeging of toevoegingsgroep uitschakelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel bevat details over de nieuwste versie van de menu-editor. Alle accounts zullen binnenkort toegang hebben tot deze versie. Bekijk dit onderwerp voor de vorige menu-editor.

Je kunt modifiers en modifiergroepen uitschakelen voor individuele producten of menu's. Volg de stappen in dit artikel om te leren hoe.

We raden je aan de snooze functie te gebruiken als je een item tijdelijk uit alle menu's wilt verwijderen.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en selecteer Menus in de zijbalk.

Stap 2. Selecteer het menu.

Stap 3. Selecteer de knop Bewerken voor het item dat aan de modificatiegroep is gekoppeld.

Stap 4. Scroll naar beneden om de modificatiegroep te vinden. Selecteer voor de modifier of modifiergroep om twee opties te vinden.

A: Bewerken vanaf modifier (groep) pagina

Selecteer de toggle Enabled om de hele modifier of modificatiegroep te activeren of deactiveren.

B: Aanpassen voor item

Met deze optie kunt u de status van de modifier of modificatiegroep alleen voor dit item wijzigen. Scroll naar beneden totdat u Status vindt en selecteer de vervolgkeuzelijst om de status te wijzigen in Enabled of Disabled.

Selecteer de knop Save om te bevestigen.