Openinguren configureren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wijzig wanneer je menu's beschikbaar zijn met behulp van de functie Openingsuren. Volg de onderstaande stappen om te leren hoe je deze functie kan gebruiken.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en klik op Locaties in de zijbalk.

De openingsuren kunnen ook worden ingesteld via MenusPlanningOpening hours.

Stap 2. Klik op de knop Openingsuren van de locatie.

Stap 3. Als je voor meerdere locaties dezelfde openingstijden wilt instellen, kies je deze via de dropdown.

Stap 4. Vink de dagen van de week aan waarop de locatie(s) beschikbaar zullen zijn , gevolgd door een klik op de knop + Uren toevoegen om de openings- en sluitingstijden in te stellen. Uren kunnen ook worden verwijderd of gedupliceerd.

Je kunt je openingstijden instellen tot na middernacht.

Als er overdag een dienstonderbreking is, kan je extra openings- en sluitingstijden toevoegen. Er verschijnt een waarschuwing als ze elkaar overlappen.

Stap 5. Zodra je elke dag hebt ingesteld, klik je onderaan op de knop Save. Je openingstijden zijn nu ingesteld.