Menuplanning configureren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stel in wanneer je wilt dat menu's worden gepubliceerd in uw kanalen per locatie. Deze functie is ook ideaal voor wanneer je tijdelijke menu's moet publiceren (bijv. voor feestdagen).

Om het te vinden, ga naar Menus in je sidebar , klik op Planning , en kies dan de Menu scheduling tab .

Bovenaan zijn filters beschikbaar om te beperken welke bestaande planningen worden getoond.

Een planning toevoegen/bewerken

Stap 1. Klik op de knop Add schedule of op het pictogram Bewerken (potlood) om een bestaand schema te wijzigen.

Stap 2. Kies de tijdzone, menu's, locatie, kanaaltypes en kanaalkoppelingen die je voor dit schema wilt gebruiken. Er kunnen meerdere worden geselecteerd.

Stap 3. Klik op welke dagen en voer een publicatietijd in.

Stap 4 (optioneel). Als het schema op een bepaalde datum moet beginnen of eindigen, vink dan het vakje Start/End date aan en voer in wanneer.

Stap 5. Als je klaar bent, klikt je op de knop Save om de agenda in te schakelen.

Een planning verwijderen

Om een menu niet meer in te plannen, klikt je op het delete (prullenbak) icoon.