Buffer bestellingen naar je POS
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms hoeven bestellingen niet onmiddellijk te worden uitgevoerd. Met de functie Buffer orders kun je bestellingen pas naar je kassa sturen als de voorbereiding moet beginnen. Volg de stappen in dit artikel om dit in te schakelen.

• We raden je aan om je huidige instellingen voor buffer/vertraging/voorbereidingstijd op je bezorgkanalen en POS te controleren, omdat deze kunnen interfereren met de tijd die is ingesteld op Deliverect.

• Sommige integratiepartners bieden dynamische tijden (bijv. Deliveroo en Grubhub).

Stap 1. Ga naar de Locaties pagina op je Deliverect account.

Stap 2. Vouw de locatie van het kanaal of de kanalen die je wil wijzigen uit door erop te klikken.

Stap 3. Klik op de knop Wijzig voor een kanaal.

De knop Wijzig ontbreekt? Ons supportteam kan dit voor je configureren.

Stap 4. Schakel rechtsboven de knop Toon meer in.

Stap 5. Activeer de Buffer Orders toggle in de POS-instellingen sectie.

Stap 6 (optioneel). Pas desgewenst de waarde Average Preparation Time aan. Dit bepaalt wanneer een bestelling naar je kassa wordt gestuurd (bijvoorbeeld een waarde van 15 betekent dat een bestelling naar je kassa wordt gestuurd 15 minuten voordat de bestelling klaar zou moeten zijn).

Stap 7. Klik op de knop Opslaan onderaan de pagina.