Activeer een dispatchpartner voor je account
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg de stappen in dit artikel om een verzendpartner aan je account toe te voegen.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en klik op Dispatch en vervolgens Configuration in de zijbalk.

Stap 2. Vouw de locatie uit en klik op Add partner.

Stap 3. Kies de partner die je wilt activeren. Vervolgens wordt je gevraagd om sleutels of andere verificatiegegevens. Klik op Opslaan zodra je klaar bent. De partner wordt nu gekoppeld aan je Deliverect-account.

Stap 4. Pas de instellingen in het tabblad Auto-selection aan om te kiezen welke partners je wilt gebruiken. Dit artikel bevat meer informatie. Het is ook noodzakelijk om je kanalen in te schakelen voor levering, bekijk dit artikel voor details.

Als je hulp nodig heeft, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam voor assistentie.