Dispatchpartners
Dispatchpartners toevoegen en beheren
Configureer automatische selectie van dispatchpartners
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Na het instellen van verzendpartners is het noodzakelijk om op basis van verschillende criteria een keuze te maken. Lees dit artikel verder om te leren hoe.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en klik op Dispatch in de zijbalk.

Stap 2. Klik op Auto-selection.

Stap 3. Kies eerst een locatie.

Vervolgens kan je je voorkeuren toevoegen. De volgende opties zijn beschikbaar:

• Geprefereerde partners: Selecteer welke partners je wil gebruiken voor deze locatie. Alleen partners die voor je account zijn geconfigureerd worden weergegeven. Als je die nog moet toevoegen, volg dan de stappen in dit artikel.

• Maximale leveringskost: Voer de maximale bezorgkosten in die je bereid bent te betalen voor een bestelling.

• Maximale tijd voor afhalen: Hoewel we niet aanbevelen dit in te stellen, kan je het maximum aantal minuten toevoegen dat is toegestaan tot een bestelling kan worden opgehaald.

• Beslissende factor: Als je meer dan één verzendpartner hebt geselecteerd in het veld Voorkeursverzendpartners, kies dan welke je wil gebruiken als er meerdere overeenkomsten zijn. De goedkoopste of de snelste zijn de beschikbare opties.

• Delivery ranges: Als er verzendplatforms zijn die je liever gebruikt op basis van hoe ver de levering is, stel dit dan hier in. Kies het platform en voer de afstand tot je restaurant in. Er kunnen meerdere bereiken worden ingesteld.

• Assignment of rider: Kies of je wil dat ruiters automatisch worden toegewezen of dat je ze handmatig wil toewijzen.