Aan de slag & hulp
Je account
Je wachtwoord opnieuw instellen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een e-mailadres en wachtwoord gebruikt om in te loggen op Deliverect en je bent het wachtwoord vergeten, volg dan de stappen in dit artikel om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Als je meerdere keren een onjuist wachtwoord invoert, kan je tijdelijk niet inloggen. Wacht een paar minuten voordat je het opnieuw probeert.

Stap 1. Klik op de link Forgot password? op de inlogpagina van https://frontend.deliverect.com/.

Stap 2. Je wordt dan gevraagd om het e-mailadres van je Deliverect-account in te voeren. Klik op Continue.

Stap 3. Je ontvangt een e-mail van [email protected]. Klik op de knop Reset wachtwoord.

Zie je de e-mail niet? Zorg ervoor dat je je spam/junk folders controleert.

Je wordt dan teruggestuurd naar Deliverect om een nieuw wachtwoord te kiezen. Het is nu mogelijk om in te loggen op je account.