Voeg custom tags toe aan je kanalen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak aangepaste tags om gemakkelijk verschillende merken of donkere keukens te identificeren. Volg de onderstaande stappen om aangepaste tags toe te voegen en toe te wijzen.

Aangepaste tags zijn intern voor Deliverect en worden niet weergegeven op je leveringsplatforms. Neem contact op met je bezorgplatform als je tags wilt wijzigen die op hun platform staan.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en ga naar de pagina Locaties.

Stap 2. Klik op om de locatie uit te vouwen.

Stap 3. Ga met de muis over het kanaal en klik op de knop ADD CUSTOM TAGS.

Stap 4. Voer de aangepaste tag(s) in die je wilt gebruiken. Eventuele bestaande tags worden getoond en zijn selecteerbaar.

Stap 5. Klik op de knop Save edits. De aangepaste tag is dan toegevoegd aan je kanaal. Herhaal deze stappen om aangepaste tags aan je andere chatrooms toe te voegen.

Tags bewerken

Om aangepaste tags te wijzigen of verwijderen, ga met de muis over de chatroom en klik op de EDIT CUSTOM TAGS knop.