Workstations
DMA: Een workstation bewerken of verwijderen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg de stappen in dit artikel om een werkstation te wijzigen of te verwijderen.

Interactieve handleiding

Een werkstation bewerken

Een werkstation verwijderen

Afzonderlijke stappen

Stap 1. Open je Delivery Manager App (DMA) en tik op Instellingen.

Stap 2. Tik op Workstations in de zijbalk.

Stap 3. Tik op de tekst Edit.

Stap 4. Je kan nu wijzigingen aanbrengen aan je werkstation.

Hier volgt een uitleg van elk veld.

• Station name: Voer een naam in (bijv. Hot station).

• Station type: Voer een type in, de beschikbare opties zijn:

• Items: Gebruik dit om dit werkstation te beperken op basis van producten in je Deliverect-account (bijv. cheeseburger, friet).

• Brands: Gebruik dit om dit werkstation te beperken op basis van de merken in je Deliverect-account.

• Print kitchen tickets: Indien actief, worden er keukentickets afgedrukt.

• Print bag tickets: Indien ingeschakeld, wordt het zakkaartje afgedrukt.

• Printer: Kies de te gebruiken printer.

Items/merken kunnen worden toegevoegd door te tikken op + Items/+Merken toewijzen en verwijderd door te tikken op de prullenbakiconen.

Nadat je wijzigingen hebt aangebracht, tik je op Opslaan.

Om een werkstation te verwijderen, tik je op de knop Delete.