Maak een upsell-groep
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Upsells zijn een manier om je klanten iets extra's te laten kopen bij hun bestelling. Bijvoorbeeld een extra drankje of een bijgerecht. Eenmaal gemaakt, kunnen ze worden toegevoegd aan je menu's.

Dit artikel is alleen relevant als je geen POS-integratie hebt. Als je wel een POS hebt, kan je ze daar aanmaken en vervolgens synchroniseren met Deliverect.

Interactieve handleiding

Individuele stappen

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en klik op Producten in de zijbalk.

Stap 2. Klik op de knop + Create.

Stap 3. Kies Upsell-group.

Stap 4. Vul de gegevens in. Velden met een * zijn verplicht.

• Naam*: Voer een naam in voor de upsell-groep (bijv. Extra kant?).

• PLU*: Wordt automatisch aangemaakt bij het opslaan, maar je kan desgewenst iets specifieks toevoegen.

• Omschrijving: Voeg extra informatie toe (bijv. Waarom trakteer je jezelf niet op een heerlijke side?).

Stap 5. Klik op de knop Add a product.

Stap 6. Zoek en controleer de product(en) en klik vervolgens op de knop Add ②.

Stap 7. Klik op de knop Create.

Stap 8. Extra instellingen zijn nu beschikbaar:

- Wijzig de status van je upsellgroep; door deze te wijzigen in Inactief wordt deze uit alle menu's verwijderd (na het publiceren ervan).

- Stel in hoe klanten omgaan met de upsell groep:

• Required selection: Indien ingeschakeld moeten klanten een upsell kiezen. Als je wil dat meerdere upsells worden geselecteerd, verhoogt u het aantal in het veld.

• Maximum selection: Hoeveel upsells klanten kunnen kiezen.

• Allow customers to select an item more than once: Indien ingeschakeld, kunnen klanten dezelfde upsell meerdere keren kiezen.

- Klik op de knop ⋯ voor een product om wijzigingen in het product aan te brengen, het aan te passen, automatische toepassing in te schakelen (voor gratis producten), de PLU te kopiëren of het uit de upsellgroep te verwijderen. Ook kunnen extra producten worden toegevoegd of aangemaakt met de knoppen onderaan.

Stap 9. Voeg de upsell groep toe aan één of meerdere producten. Volg hiervoor de instructies in dit artikel. Vergeet niet je menu daarna te publiceren.