Workstations
DMA: Het standaard workstation wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Uw standaard werkstation wordt gebruikt wanneer een item niet is toegewezen aan een specifiek werkstation. Het eerste werkstation dat u aanmaakt wordt automatisch ingesteld als het standaard werkstation. U kunt dit echter wijzigen door deze instructies te volgen.

Interactieve handleiding

Afzonderlijke stappen

Stap 1. Open uw Delivery Manager App (DMA) en tik op Instellingen.

Stap 2. Tik op Workstations in de zijbalk.

Stap 3. Tik op het huidige standaardwerkstation om een ander te kiezen.