Locatiegroepen maken en toewijzen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met locatiegroepen kan je acties voor meerdere locaties tegelijk uitvoeren en hun gecombineerde statistieken zien.

Deze functie is momenteel in beta en niet beschikbaar voor alle accounts. Neem contact op met uw Deliverect-accountmanager voor meer informatie.

Interactieve handleiding

Individuele stappen

Een locatiegroep maken

Stap 1. Ga naar je Locaties pagina.

Stap 2. Ga met je muis over de locatie en klik op ADD LOCATION GROUPS.

Stap 3. Voer een naam in in het Location group tag(s) veld. Eventuele bestaande tags kan je vinden door hun naam in te typen of door op het dropdown veld te klikken.

Stap 4. Klik op Done. De locatiegroep is gemaakt en toegevoegd aan die locatie.

Een locatiegroep bewerken of aan meerdere locaties toevoegen

Stap 1. Ga naar je Locaties pagina.

Stap 2. Klik op de knop More en kies Edit Location Groups.

Stap 3. Kies een bestaande locatiegroep of maak een nieuwe aan door op de + knop te klikken.

Stap 4. De volgende opties zijn beschikbaar:

A: Naam wijzigen: Klik op het potlood icoon om de naam van de locatiegroep te wijzigen.

B: Locaties toevoegen: Klik op het + icoon om meer locaties aan de locatiegroep toe te voegen.

C: Verwijderen: Klik op het prullenbakpictogram om de locatiegroep te verwijderen.

Locatiegroepen gebruiken

Locatiegroepen kunnen worden gevonden in de locatiefilters in je Deliverect-account. Hier zijn enkele voorbeelden van wanneer ze kunnen worden gebruikt:

• Bestellingen bekijken

• Statistieken bekijken in je dashboard

• Menu's publiceren

• Menu's plannen

• Openingstijden wijzigen

• Vakantiedagen configureren