Orderproblemen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om te zien hoeveel orders problemen hebben gehad over een bepaalde periode, ga naar Analytics en dan Order issues in je zijbalk.

Mislukte orders en geannuleerde orders

• Mislukte orders (Failed orders): Het totale aantal orders waarbij tijdens de verwerking een probleem optrad.

• Geannuleerde orders (Cancelled orders): Het totale aantal orders dat werd geannuleerd.

Om alle betrokken bestellingen te zien, klikt je op de link View orders.

Grafiek

Zie het aantal problemen weergegeven in de tijd. Dit kan je helpen te begrijpen wanneer incidenten hebben plaatsgevonden.

Je kan ervoor kiezen om alleen de orders weer te geven die problemen hebben ondervonden of het percentage van de orderproblemen ten opzichte van uw totale ordervolume. Klik op de # en % knoppen om tussen deze opties te wisselen.

Daarnaast kan je in de dropdown kiezen voor mislukte orders (Failed orders) of geannuleerde orders (Cancelled orders).

Orderproblemen per uur

Een heat map van problemen voor elke week. Donkere kleuren geven aan wanneer een hoger percentage van de problemen zich voordeed.

Mislukte/geannuleerde orders per kanaal

Dit gedeelte laat je de kanalen zien met de meeste mislukte/geannuleerde orders. Handig om te zien welke de meeste problemen hebben.