Een werkstation maken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Werkstations kunnen worden aangemaakt en bewerkt via je Deliverect-account. Dit bespaart tijd als je veel werkstations voor je locaties moet beheren.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en ga naar Instellingen ① dan Werkstations ② in je zijbalk.

Stap 2. Kies een locatie.

Stap 3. Klik op de knop + Workstation.

Stap 4. Voer informatie in om het werkstation aan te maken.

Workstation details

• Station name: Voer een naam in (bijv. Hot station).

• Station Type: Voer een type in, de beschikbare opties zijn:

• Item: Gebruik dit om dit werkstation te beperken op basis van producten in je Deliverect-account (bijv. cheeseburger, friet).

• Brand: Gebruik dit om dit werkstation te beperken op basis van de merken in je Deliverect-account.

Printer

• Print kitchen tickets: Indien geactiveerd, worden de keukentickets afgedrukt

• Print bag tickets: Indien geactiveerd, worden de tassenkaartjes afgedrukt.

Stap 5. Klik op de knop Assign Items/brands.

Stap 6. Kies de te gebruiken producten of brands en klik op de knop Save.

Stap 7. Klik op de knop Save om het aanmaken van je werkstation te voltooien. Het is nu beschikbaar op de Delivery Manager App (DMA) voor die locatie. Om de te gebruiken printer te kiezen, bewerk je het werkstation op de DMA door de stappen in dit artikel te volgen.