Analytics
CSV-bestanden gebruiken met Excel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je gegevens geëxporteerd die je in Microsoft Excel wilt gebruiken? Volg gewoon de stappen in dit artikel om te leren hoe.

Office 2019 en Office 2021

De onderstaande stappen zijn voor de Mac-versie van Excel, maar het proces is vergelijkbaar op Windows.

Stap 1. Open een nieuw of bestaand Excel-werkblad.

Stap 2. Klik op de cel waar u de CSV wilt importeren.

Stap 3. Klik op het tabblad Gegevens en kies Gegevens ophalen (of Externe gegevens ophalen) . In Windows ga je naar Gegevens en klik je vervolgens op de knop Van Tekst/CSV.

Stap 4. Kies Tekst/csv. Deze stap kan onder Windows worden overgeslagen.

Stap 5. Klik op de knop Bladeren. Deze stap kan worden overgeslagen onder Windows.​

Stap 6. Kies het CSV-bestand en klik vervolgens op de knop Gegevens ophalen of Importeren.​

Stap 7. Klik op Volgende om verder te gaan. Onder Windows kan deze stap worden overgeslagen.​

Stap 8. Zorg ervoor dat de optie Scheidingsteken is ingesteld op Komma. Klik op Laden.​

Stap 9. Je gegevens zijn nu geïmporteerd in het blad.

Andere versies

Hulp nodig? Selecteer het chatpictogram rechtsonder op deze pagina om contact op te nemen met ons supportteam.