Inleiding tot de pagina Producten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De pagina Producten bevat alles wat je nodig hebt om je producten te beheren. Dit omvat het synchroniseren vanuit een POS en het aanmaken/verwijderen van producten. Lees verder voor meer informatie over alle functies.

Producten bekijken

- Producten zijn gegroepeerd in verschillende types. Klik op een type bovenaan de pagina om alleen die producten te zien.

- Voer de naam of PLU van een product in om het snel te vinden.

Producten bewerken

- Klik op een product om wijzigingen aan te brengen.

- Klik op het pictogram om het product te verwijderen (indien aangemaakt in Deliverect).

Een product voor een locatie aanpassen

- Om een product voor een specifieke locatie te bewerken, vouwt je het product uit door op het pictogram > te klikken.

- Klik vervolgens op het product dat specifiek is voor die locatie. Lees dit artikel voor meer details.

Bulkverwijdering en tabelaanpassing

- Om meerdere producten tegelijk te verwijderen, klik je op het selectievakje voor elk van de producten. Er verschijnt dan een optie om alles te verwijderen.

- Klik op de + knop om de kolommen in de productentabel te wijzigen.

- Klik op het pictogram rechtsboven om producten te synchroniseren vanuit je POS of je producten te importeren/exporteren vanuit een menu (alleen import) of CSV-bestand.

Producten aanmaken

- Klik op de knop + Maken om producten toe te voegen aan je Deliverect-account.

Gebruik je een POS? Zo ja, dan moeten producten worden aangemaakt op het POS en vervolgens worden gesynchroniseerd naar Deliverect.