Een menu valideren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de menuvalidatiefunctie kan je controleren of alle menu-items geldig zijn en of er geen overlappende beschikbaarheden zijn. Lees verder voor meer informatie.

Hoe te bekijken

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en klik op Menus in de zijbalk.

Stap 2. Selecteer de knop ⫶ ① en kies Preview ②.

Stap 3. Schakel de knop Validate menu in.

Soorten fouten

Products having themselves as modifiers

Bewerk de producten in de foutmelding om er zeker van te zijn dat producten niet worden opgenomen als modifier, worden gedupliceerd of zichzelf automatisch toepassen. Afhankelijk van het kanaal kan het publiceren van een menu nog steeds mogelijk zijn met deze foutmelding.

Products not found but used in menu

Dit verschijnt als producten niet langer beschikbaar zijn in je Deliverect, maar nog wel worden gebruikt in je menu. Dit kan gebeuren als je producten verwijdert op je POS en vervolgens je producten synchroniseert met Deliverect. Controleer de producten met de weergegeven PLU's en verwijder ze.

Overlapping availabilities

Klik op de knop Edit Availabilities om te wijzigen wanneer je menu's aanwezig zijn op je kanalen. Dit is nodig wanneer je een botsing hebt van meerdere menu's die zijn ingesteld om tegelijkertijd beschikbaar te zijn of wanneer je geen menubeschikbaarheden hebt geconfigureerd. Lees dit artikel voor meer informatie over het plannen van menu's.

Hulp nodig met een menu dat niet wil valideren? Neem contact op met ons ondersteuningsteam door in te loggen op je Deliverect-account en te klikken op het chatpictogram rechtsonder op de pagina.