Een abonnement opzeggen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg de onderstaande stappen als je een of meerdere abonnementen wilt annuleren.

Heb je hulp nodig bij een van onze producten? Neem contact op met ons ondersteuningsteam door het chatpictogram rechtsonder in dit artikel te selecteren.

Als de opzegtermijn is verstreken, kan de volgende factureringsperiode nog steeds in rekening worden gebracht. Opzegtermijnen zijn:

• 15 dagen voor abonnementen met een verlengingsperiode van 1 maand.

• 30 dagen voor abonnementen met een verlengingsperiode van 6 maanden.

• 90 dagen voor abonnementen met een verlengingsperiode van 12 maanden.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en selecteer Instellingen in de zijbalk gevolgd door Abonnementen ②.

Stap 2. Selecteer het abonnement dat je wilt opzeggen.

Stap 3. Selecteer onder aan de pagina Cancel subscription. Vervolgens wordt je om bevestiging gevraagd. Iemand van ons team zal contact met je opnemen.

Als deze knop niet zichtbaar is, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected]. We zullen je zo snel mogelijk antwoorden.