Bekijk een verkoopvergelijking
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Begrijp het effect van campagnes of bedrijfsveranderingen door verkoopperioden te vergelijken. Op die manier kan je bepalen of ze een positieve impact hadden op je bedrijf. Je kan bijvoorbeeld zien of je in november meer bestellingen hebt ontvangen op je Deliverect Online Ordering-kanaal dan in oktober.

Hoe krijg je toegang

Klik in je zijbalk op Analytics gevolgd door Sales comparison .

Hoe gebruiken?

Vul bovenaan de pagina de volgende informatie in:

• Compare sales for: Kies de te analyseren periode.

• Compare to a period of: Kies het totale aantal weken voorafgaand aan de Compare sales for data.

• Channels (optioneel): Selecteer een of meerdere kanalen.

• Locaties (optioneel): Selecteer één of meerdere locaties. Locatiegroepen worden ook ondersteund.

Zodra je klaar bent, klik je op de knop Calculate.

Je omzet, orders en gemiddelde orderwaarde worden getoond voor de gekozen periode en de vorige periode. Deze worden aan je verstrekt als individuele waarden en ook uitgezet in grafieken. Als je met de muis over een gegevenspunt in een grafiek beweegt, wordt de exacte waarde voor dat moment weergegeven.