Een locatie toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je een locatie toevoegen aan je Deliverect-account? Volg de stappen in dit artikel om te leren hoe.

Alle prijzen en voorwaarden in dit artikel zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie en vertegenwoordigen mogelijk niet de huidige factureringsplannen.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en klik op Home in de zijbalk.

Stap 2. Klik in het gedeelte Discover Deliverect op de knop Add location.

Stap 3. Klik op Add location. Als de aan je getoonde pagina afwijkt van de onderstaande schermafbeelding, volg je de instructies in het gedeelte Contactformulier.

Stap 4. Voer de gegevens van je nieuwe locatie in en klik op Next.

Stap 5. Kies je plan en factureringsperiode.

Ontvang korting door een plan te kiezen dat jaarlijks of halfjaarlijks wordt gefactureerd.

Zodra je klaar bent, klik je op Add.

Stap 6. Wil je nog een locatie toevoegen? Klik dan op Add location. Om een locatie te wijzigen, klik je op Edit.

Klik op Next om verder te gaan.

Stap 7. Details over je nieuwe locaties en de totale prijs worden getoond. Kies een bestaande betaalmethode of voer een nieuwe in. Klik op Purchase & finish om de transactie te voltooien en de nieuwe locaties aan je account toe te voegen.

Je nieuwe locatie configureren

Je nieuwe locatie wordt getoond op je pagina Locaties. Ons team neemt binnen drie werkdagen contact met je op om je te helpen bij het instellen ervan.

Contactformulier

Als je geen factureringsmethode voor je account hebt, krijg je in plaats daarvan een pagina te zien waar je je gegevens kan invoeren. Klik op Submit om een vertegenwoordiger van Deliverect contact met je op te laten nemen.