DMA: Koerier updates
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zodra een bestelling aan een koerier is toegewezen, worden updates weergegeven om je de meest recente informatie te geven.

Niet alle kanalen sturen updates van de koerier. Bij deze kanalen wordt alleen de afhaaltijd weergegeven.

Soorten updates

Een bestelling kan de volgende updates ontvangen tijdens het bezorgproces:

• Assigned

• En route to pickup

• Almost at pickup

• Arrived at pickup

• En route to dropoff

• Almost at dropoff

• Arrived at dropoff

• Order delivered

• Failed

Neem contact op met je Deliverect accountmanager of ons supportteam als je wilt dat de app alle koeriersupdates weergeeft. Zodra de app is geactiveerd, moet je ervoor zorgen dat deze is bijgewerkt naar de nieuwste versie. Houd er rekening mee dat de kanalen die je gebruikt mogelijk niet alle bovenstaande typen gebruiken.

Meldingen

Standaard word je op de hoogte gebracht van een wijziging van vijf minuten of meer in de afhaaltijd van de bestelling. Je kunt de drempelwaarde wijzigen in de Meldingen op de pagina Instellingen.

Koerierupdates afdrukken

Als je updates van koeriers naar je printer wilt verzenden, activeert je de optie Print koerier updates in het Ontvangstbewijzen afdrukken sectie van de instellingenpagina.