DMA: Items inpakken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Lees dit artikel om te leren hoe je met de Delivery Manager App items kan afvinken zodra ze zijn ingepakt. Met deze functie vergeet je nooit meer een item in te pakken!

Deze functie is niet standaard ingeschakeld. Neem contact op met je Deliverect accountmanager of ons supportteam voor meer informatie.

Stap 1. Selecteer de bestelling op de Delivery Manager App.

Stap 2. Tik op de knop START PACKING.

Stap 3. Terwijl je de bestelling inpakt, tik je voor elk item op de knop Pack item.

Stap 4. Dat is het! De bestelling is nu ingepakt en klaar voor de klant of koerier.

Item uitpakken

Heb je een fout gemaakt en moet je een item uitpakken? Tik gewoon op het item en vervolgens op de knop Unpack item.