Een menu vertalen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel bevat details over de nieuwste versie van de menu-editor. Alle accounts zullen binnenkort toegang hebben tot deze versie. Bekijk dit onderwerp voor de vorige menu-editor.

Wil je je menu vertalen naar één of meerdere talen? Leer hoe je dat doet door de stappen in dit artikel te volgen.

Sommige leveringskanalen vereisen dat menu's volledig worden vertaald voordat ze worden gepubliceerd.

Stap 1. Selecteer Menus in de zijbalk.

Stap 2. Selecteer het menu dat je wilt vertalen.

Lees de onderstaande secties om te leren hoe je verschillende delen van je menu vertaalt.

Menunaam, beschrijving en categorieën

Stap 1. Selecteer de knop vertalingen boven de naam van je menu.

Stap 2. Bewerk de velden voor elke taal en selecteer de knop Vertalingen opslaan.

Items

Stap 1. Selecteer het item.

Stap 2. Selecteer de knop ⋯ voor het item en kies Vertalingen wijzigen .

Stap 3. Kies de taal uit de dropdown en vul de velden in. Selecteer de knop Save om te bevestigen.

Modifiers en upsells

Stap 1. Selecteer het item dat de modifier of upsell bevat.

Stap 2. Selecteer de knop voor de modificator of upsell en kies de optie bewerken .

Stap 3. Selecteer de knop ⋯ en kies Vertalingen wijzigen .

Stap 4. Kies de taal uit de dropdown en vul de velden in. Selecteer de knop Save om te bevestigen.

Vertalingen bekijken

Stap 1. Selecteer Preview bovenaan de pagina.

Stap 2. Selecteer de vervolgkeuzelijst Language bovenaan de pagina. Je krijgt een voorbeeld van je menu in de geselecteerde taal.