DMA: Webversie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Moet u uw bestellingen controleren maar heeft u uw tablet niet in de buurt? De Delivery Manager App is beschikbaar via uw webbrowser en biedt orderbeheer.

Ga naar https://dma.deliverect.com/ (of http://enterprise-dma.deliverect.com/ als je een bedrijfsaccount hebt) en log in met je Deliverect-account.

Klik op een bestelling om de details te bekijken en de status te verhogen.

Om de getoonde bestellingen te filteren, klikt u op het schakelpictogram.

Instellingen

De volgende instellingen zijn beschikbaar:

• Gebruik als KDS: Schakel deze instelling in om alleen de ID en items van elke bestelling te zien. Voor een volledige KDS-ervaring raden we aan Deliverect Kitchen Display te gebruiken. Meer informatie vindt u hier.

• Automatisch bestellingen accepteren: Indien ingeschakeld, worden nieuwe bestellingen automatisch geaccepteerd en niet weergegeven in een popup.

• Geplande bestellingen inschakelen: Indien uitgeschakeld, worden geplande bestellingen weergegeven tussen de gewone bestellingen.

Vouw de zijbalk uit en kies Instellingen.