Bezorgplatformen
Deliverect Online Ordering
Deliverect Online Ordering: Bestelling volgen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een verzendkanaal gebruikt, kan je klanten toestaan de status van hun bestellingen te volgen. Lees meer in dit artikel en ontdek hoe je deze functie kan activeren.

Info over ordertracker

Op het orderbevestigingsscherm wordt een Track order knop getoond.

De ordertracker is alleen beschikbaar voor leveringsorders. Afhalen en andere ordertypes worden niet ondersteund.

Dit staat ook in de bevestigingsmail die zij ontvangen.

Als zij op een van deze knoppen klikken, komen zij op de pagina van de ordertracker terecht. De huidige status van hun bestelling, de leveringsgegevens en het besteloverzicht worden weergegeven.

Hoe te activeren

Stap 1. Als je Dispatch nog niet gebruikt, klik dan op Dispatch in de zijbalk voor meer informatie. Ons team zal contact met je opnemen nadat je je interesse hebt geregistreerd.

Stap 2. Zodra Dispatch is ingeschakeld op je account, volg je de stappen in dit artikel om het te activeren voor je Online Ordering kanaal. Vanaf dat moment wordt de ordertracker getoond aan je klanten.